Sony Xperia Z1S Își face apariția; versiunea mini al lui Xperia Z1

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.138 ori
<b>Sony Xperia Z1S Își face apariția; versiunea mini al lui Xperia Z1</b>Sony Xperia Z1S&nbsp;ni se prezintă din nou, este&nbsp;o versiune mini a lui Xperia Z1. Terminalul este chiar mai puternic decât versiunea mai mare, acesta dispune de un display ce măsoară 4.3 inch, un procesor Snapdragon 800 și aceeași cameră foto...

Sony Xperia Z1S ni se prezintă din nou, este o versiune mini a lui Xperia Z1. Terminalul este chiar mai puternic decât versiunea mai mare, acesta dispune de un display ce măsoară 4.3 inch, un procesor Snapdragon 800 și aceeași cameră foto de 20 megapixeli cu lentile Sony G pe care o întâlnim și la Z1.

Singura diferență între cele 2 este faptul că acum display-ul și-a redus din mărime, dar în același timp acesta este acum doar HD și nu Full HD. Cu toate acestea ecranul lui Z1S rămâne unul destul de bun, iar cantitatea de pixeli este suficientă.

Specificațiile exacte ale smartphone-ului nu au fost făcute oficiale și lansarea oficială ar putea avea loc tocmai pe 14 ianuarie 2014, dată pe care o putem observa în cadrul randării pentru presă.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×