Nokia Lumia 1520 Își face apariția pe un site din China, Împreună cu primul preț

Autor:  | Publicat în:  Nokia 711 ori
<b>Nokia Lumia 1520 Își face apariția pe un site din China, Împreună cu primul preț</b>Avem încă o confirmare cu privire la primul phablet Nokia, Lumia 1520. Se pare că terminalul ar fi apărut în oferta unui retailer din China, cu tot cu preț și specificații. &nbsp; Handsetul are ecranul de 6 inch cu rezoluție Full HD confirmat,...

Avem încă o confirmare cu privire la primul phablet Nokia, Lumia 1520. Se pare că terminalul ar fi apărut în oferta unui retailer din China, cu tot cu preț și specificații.

Handsetul are ecranul de 6 inch cu rezoluție Full HD confirmat, împreună cu o cameră de 20 de megapixeli cu tehnologie Pureview, un procesor Snapdragon 800 și se pare că prețul va fi de 819 dolari. Deocamdată pagina nu pare a include o fotografie cu noul phablet, dar de mâine probabil că o va face.

După cum bine știți, mâine începe în Abu Dhabi Nokia World, care ne va aduce cel puțin 3 terminale interesante de la Nokia: un laptop, o tabletă și un phablet. E posibil să vedem și noi modele Asha și Lumia, dar despre acestea nu avem foarte multe detalii deocamdată.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×