ASUS FonePad Note FHD6 unboxing: debutul unui format de device și un terminal cu stylus interesant (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.951 ori
<b>ASUS FonePad Note FHD6 unboxing: debutul unui format de device și un terminal cu stylus interesant (Video)</b>Segmentul de terminale cu ecran de 6 inch este încă nou, fiind reprezentat de modele precum cel de mai jos, ASUS FonePad Note FHD 6 și de un nou device Nokia ce va fi anunțat mâine. Deocamdată noi scoatem din cutie produsul ASUS și aflați mai...

Segmentul de terminale cu ecran de 6 inch este încă nou, fiind reprezentat de modele precum cel de mai jos, ASUS FonePad Note FHD 6 și de un nou device Nokia ce va fi anunțat mâine. Deocamdată noi scoatem din cutie produsul ASUS și aflați mai multe despre el în următoarele rânduri.

Acest model a fost prezentat la IFA 2013, se va lansa peste câteva săptămâni în România și va costa în jur de 1700 de lei. Gadgetul vine într-o cutie compactă, în care se afla un cablu USB, încărcătorul, manualele și o pereche de căști. în partea din spate a lui FonePad Note FHD 6 se afla un stylus, care odată scos declanșează o variantă evoluată de SuperNote, aplicația de luat notițe multimedia pe care ASUS o include pe terminalele sale.

ASUS FonePad Note FHD6 unboxing

Dotările acestui device includ un procesor Intel Atom Z2580 dual core de 2 GHz, un display Super IPS+ de 6 inch cu rezoluție Full HD și 2 GB RAM. Avem la dispoziție 16 sau 32 GB memorie internă, difuzoare stereo de mari dimensiuni integrate în partea frontală, NFC și Bluetooth 3.0. Remarc și faptul că bateria nu se poate înlătura și avem parte de un capac special lateral, care ascunde slotul microSIM și pe cel microSD.

Evident, ASUS FonePad Note FHD 6 realizează și apeluri telefonice și mai vine cu Android 4.2.2, o baterie de 3200 mAh, o cameră de 8 MP în spate, fără bliț și o cameră frontală de 1.2 MP. Revenim cu review-ul cât de curând!

ASUS FonePad Note FHD6 unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×