Sony Xperia Z2 (aparent) fotografiat În imagini hands on

Autor:  | Publicat în:  Sony 2.392 ori
<b>Sony Xperia Z2 (aparent) fotografiat În imagini hands on</b>Scăpările legate de Sony Xperia Z2 au luat amploare exact ca un bulgăre de zăpadă ce devine&nbsp;o avalanșă. Dacă mai ieri nu aveam nici măcar un nume de cod clar pentru acest handset,&nbsp;cunoscut temporar drept Sirius, astăzi Xperia Z2 apare...

Scăpările legate de Sony Xperia Z2 au luat amploare exact ca un bulgăre de zăpadă ce devine o avalanșă. Dacă mai ieri nu aveam nici măcar un nume de cod clar pentru acest handset, cunoscut temporar drept Sirius, astăzi Xperia Z2 apare în ceea ce credem că sunt primele sale imagini hands on.

Terminalul prezentat în imagine aduce destul de mult cu Xperia Z și Xperia Z1, deci modificările nu vor fi prea mari. Numele de cod al acestui device este Sony D6503 și încă nu e foarte clar dacă acest presupus Z2 e urmașul lui Xperia Z sau Z1. Ne așteptam la un debut la MWC 2014 în Barcelona luna viitoare, cu un display de 5.2 inch probabil cu rezoluție 2K.

Sony Xperia Z2

Observăm că handsetul are marginile ecranului mai mici decât predecesorii săi, iar sasiul păstrează dimensiunile modelelor de anul trecut. Din păcate nu avem prea multe informații despre dotări, dar mă aștept aici la o carcasă rezistentă la apă și praf, un procesor Snapdragon 800 sau 805, 2 sau 3 GB RAM, 16/32 GB memorie internă și slot microSD, plus o cameră de cel puțin 20 de megapixeli.

Sony Xperia Z2 (aparent) fotografiat În imagini hands on

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×