Sony Xperia Z2 fotografiat pe alb și negru, gata de lansare la MWC?

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.327 ori
<b>Sony Xperia Z2 fotografiat pe alb și negru, gata de lansare la MWC?</b>Despre Sony Xperia Sirius se tot vorbește în aceste zile, după câteva scăpări și pare destul de clar că acesta va fi Xperia Z2. Ei bine, iată că acum vedem handsetul într-o serie de imagini hands on, iar el apare sub mențiunea de Xperia Z2....

Despre Sony Xperia Sirius se tot vorbește în aceste zile, după câteva scăpări și pare destul de clar că acesta va fi Xperia Z2. Ei bine, iată că acum vedem handsetul într-o serie de imagini hands on, iar el apare sub mențiunea de Xperia Z2.

Vedem că designul nu s-a schimbat foarte mult, doar că formatul pare acum mai alungit, iar marginile ecranului sunt mai mici. Observăm butonul Power metalic lateral, devenit trademark pentru seria Xperia și faptul că  telefonul vine pe alb sau negru. Acesta ar putea fi primul smartphone cu brand mare care aduce un ecran 2K, asta dacă Galaxy S5 nu vine cu această dotare cu câteva ore sau zile înaintea sa, tot la MWC.

Sony Xperia Z2 fotografiat pe alb și negru, gata de lansare la MWC?

Există și zvonuri că acesta va fi tot un telefon Full HD de la Sony cu procesor Snapdragon 800, 3 GB RAM și o cameră de 20.7 megapixeli, dar atunci care ar fi diferența față de Xperia Z1? în fine, vom afla mai multe la MWC și se pare că acest device va sosi în magazine undeva în luna aprilie, cu Android 4.4 KitKat preinstalat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×