Xiaomi Redmi, cunoscut și sub numele Red Rice, anunțat pentru lansare În afara Chinei!

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 718 ori
<b>Xiaomi Redmi, cunoscut și sub numele Red Rice, anunțat pentru lansare În afara Chinei!</b>Chiar la începutul lunii ianuarie vă informam cu privire la anunțul oficial al lui Xiaomi Red Rice Hongmi, device ce a fost lansat pentru piața din China și care costă doar 99 euro. Iată că acum, același smartphone a primit o altă denumire cu...

Chiar la începutul lunii ianuarie vă informam cu privire la anunțul oficial al lui Xiaomi Red Rice Hongmi, device ce a fost lansat pentru piața din China și care costă doar 99 euro. Iată că acum, același smartphone a primit o altă denumire cu scopul de a fi vândut și în alte părții ale lumii.

Acesta se va numi Xiaomi Redmi Hongmi, și practic este același smartphone lansat în China la începutul lunii ianuarie. Xiaomi Redmi dispune de un display HD de 4.7 inch, un procesor quad-core MediaTek tactat la 1.5 GHz și un GPU SGX PowerVR.

De asemenea, telefonul vine și cu un sistem audio performant fabricat de faimosul brand suedez DIRAC. Una dintre primele țări în care va ajunge Xiaomi Redmi este Singapore, lucru ce se va întâmpla pe data de 21 februarie. Prețul lui Xiaomi Redmi Hongmi va fi de 139$.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×