Sony Xperia Z3 este prăjit și inclus Într-un hamburger, continua să funcționeze (Video)

1.548 ori
<b>Sony Xperia Z3 este prăjit și inclus Într-un hamburger, continua să funcționeze (Video)</b>Am văzut telefoane și tablete împușcate cu mitraliere profesioniste în poligonul de trageri, terminale de la Apple îndoite și multe telefoane trecute prin mixer. Astăzi Sony Xperia Z3 are parte de o experiență... culinară. &nbsp; Handsetul...

Am văzut telefoane și tablete împușcate cu mitraliere profesioniste în poligonul de trageri, terminale de la Apple îndoite și multe telefoane trecute prin mixer. Astăzi Sony Xperia Z3 are parte de o experiență... culinară.

Handsetul rezistent la apă e folosit ca ingredient principal în gătirea unui hamburger. Probabil cel mai dur moment al testului este prăjirea sa în tigaie, împachetat în carne tocată. Bucată de carne cu Xperia Z3 în mijloc ajunge și în burgerul uriaș și ajunge chiar să fie tăiată cu cuțitul. Surprinzător telefonul pare a funcționa în continuare și nici designul nu pare prea compromis. Ecranul e utilizabil și sincer să fiu acest test nu ne indică mare lucru despre tăria terminalului.

Practic, aflăm doar că el rezistă la temperaturi foarte ridicate și la unele arderi. în tigaie era oarecum protejat de stratul de carne din jur, iar acest clip e mai degrabă promoțional decât unul de "tortură" a telefonului. Dacă Z3 ar fi fost distrus, atunci acesta ar fi fost cel mai scump burger gătit vreodată, unul de peste 800 sau 900 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×