Samsung Galaxy Note 4 vândut În 4.5 milioane de unități Încă de la debutul pe piață

2.840 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 vândut În 4.5 milioane de unități Încă de la debutul pe piață</b>Un device care va avea ceva de spus pe piață atât anul acesta, cât și în 2015 până la apariția viitoarei generații este și Samsung Galaxy Note 4, terminal ce poate fi numit cu ușurință phablet-ul anului. După debutul comercial de acum ceva...

Un device care va avea ceva de spus pe piață atât anul acesta, cât și în 2015 până la apariția viitoarei generații este și Samsung Galaxy Note 4, terminal ce poate fi numit cu ușurință phablet-ul anului. După debutul comercial de acum ceva timp, iată că astăzi Samsung comunică și primele date referitoare la situația vânzărilor.

Astfel, aflăm că încă de la sosirea în magazine, Samsung Galaxy Note 4 a fost vândut în peste 4.5 miloane de exemplare, cifră ce este de apreciat luând în considerare faptul că smartphone-ul a fost la început disponibil doar în Coreea de Sud și China.

Aruncând o privire și asupra vânzărilor generate de către generațiile anterioare Galaxy Note, observăm faptul că Note 1 a atins cifra de 5 milioane de unități vândute în 5 luni de la lansarea în magazine, în timp ce Note 2 și Note 3, au atins același target de vânzări în 2 luni, respectiv o lună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×