Sony ar putea lansa o tabletă de 12 inch la Începutul anului viitor

1.259 ori
<b>Sony ar putea lansa o tabletă de 12 inch la Începutul anului viitor</b>Deși anul acesta în cadrul târgului IFA 2014, Sony a prezentat doar o singură versiune a tabletei Xperia Z3, și anume modelul Compact, renunțându-se astfel la un model de 10 inch, se pare că fanii brandului ce își doresc o tabletă de mari...

Deși anul acesta în cadrul târgului IFA 2014, Sony a prezentat doar o singură versiune a tabletei Xperia Z3, și anume modelul Compact, renunțându-se astfel la un model de 10 inch, se pare că fanii brandului ce își doresc o tabletă de mari dimensiuni nu vor fi dezamăgiți anul viitor.

Aflăm că producătorul japonez are în plan lansarea unei tablete din gama Xperia ce va sosi cu o diagonală de 12 inch, acest device fiind programat pentru lansare în primul trimestru din anul viitor. Astfel, această nouă tabletă ar putea fi prezentată oficial în cadrul CES, fie la Mobile World Congress.

Cu toate că nu avem la dispoziție o listă de specificații ale acestei tablete, ne așteptăm să primim un produs cu talie subțire, cât și certificare pentru rezistență la apă și praf, funcție adoptată de către Sony pe o gamă largă de terminale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×