Sony Xperia Z3 Purple Diamond Edition lansat oficial În China cu ocazia Valentine’s Day

Autor:  | Publicat în:  Sony 876 ori
<b>Sony Xperia Z3 Purple Diamond Edition lansat oficial În China cu ocazia Valentine’s Day</b>Deși în acest moment așteptăm mai degrabă lansarea lui Xperia Z4, se pare că cei de la Sony decid să introducă pe piață o variantă de culoare nouă pentru Xperia Z3. Această nouă variantă se numește Xperia Z3 Purple Diamond Edition și...

Deși în acest moment așteptăm mai degrabă lansarea lui Xperia Z4, se pare că cei de la Sony decid să introducă pe piață o variantă de culoare nouă pentru Xperia Z3. Această nouă variantă se numește Xperia Z3 Purple Diamond Edition și ajunge la timp pentru Valentine’s Day la prețul de 645 dolari.

în timp ce specificațiile tehnice rămân aceleași ca și în cazul versiunii standard single-SIM, noutatea adusă de această variantă este doar carcasa colorată într-o nuanță de violet. De asemenea, la pachet vom primi și o serie de teme: Disney and Friends, Frozen și o temă cu Mickey Mouse.

Sony Xperia Z3 Purple Diamond Edition aduce un display Full HD de 5.2 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.5 GHz, 3 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 20.7 megapixeli, conectivitate LTE 4G și certificare pentru rezistență la apă și praf.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×