Design-ul lui HTC One M9 este confirmat de către o carcasă ajunsă pe web

1.476 ori
<b>Design-ul lui HTC One M9 este confirmat de către o carcasă ajunsă pe web</b>După ce anterior câteva imagini care îl prezentau pe HTC One M9 ajungeau pe web, iată că acum un producător din China ne prezintă o carcasă rugged pentru acest device, accesoriu ce confirmă forma camerei, cât și design-ul telefonului ce va fi...

După ce anterior câteva imagini care îl prezentau pe HTC One M9ajungeau pe web, iată că acum un producător din China ne prezintă o carcasă rugged pentru acest device, accesoriu ce confirmă forma camerei, cât și design-ul telefonului ce va fi foarte similar cu cel al modelului flagship din 2014.

Pe lângă senzorul foto, această husă ne dezvăluie și faptul că butonul de power/unlock se va regăsi acum în partea dreapta chiar sub butoanele de volum. Din câte știți, pe varianta actuala One, butonul de unlock este plasat în partea de sus a telefonului, așezare care este un pic incomoda în ciuda faptului că vorbim despre un terminal cu display de 5 inch.

HTC One M9

Revenind la One M9, aflați că acesta este așteptat să debuteze oficial pe data de 1 martie în cadrul unui eveniment ce va avea loc în Barcelona la MWC 2015. Printre posibilele sale specificații am putea avea un display FHD de 5 inch, un procesor Snapdragon 810, 3 GB memorie RAM și o cameră foto de 20 megapixeli.

Design-ul lui HTC One M9 este confirmat de o carcasă ajunsă pe web; forma camerei se confirmă

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×