Design-ul lui HTC One M9 este confirmat de către o carcasă ajunsă pe web

1.448 ori
<b>Design-ul lui HTC One M9 este confirmat de către o carcasă ajunsă pe web</b>După ce anterior câteva imagini care îl prezentau pe HTC One M9 ajungeau pe web, iată că acum un producător din China ne prezintă o carcasă rugged pentru acest device, accesoriu ce confirmă forma camerei, cât și design-ul telefonului ce va fi...

După ce anterior câteva imagini care îl prezentau pe HTC One M9ajungeau pe web, iată că acum un producător din China ne prezintă o carcasă rugged pentru acest device, accesoriu ce confirmă forma camerei, cât și design-ul telefonului ce va fi foarte similar cu cel al modelului flagship din 2014.

Pe lângă senzorul foto, această husă ne dezvăluie și faptul că butonul de power/unlock se va regăsi acum în partea dreapta chiar sub butoanele de volum. Din câte știți, pe varianta actuala One, butonul de unlock este plasat în partea de sus a telefonului, așezare care este un pic incomoda în ciuda faptului că vorbim despre un terminal cu display de 5 inch.

HTC One M9

Revenind la One M9, aflați că acesta este așteptat să debuteze oficial pe data de 1 martie în cadrul unui eveniment ce va avea loc în Barcelona la MWC 2015. Printre posibilele sale specificații am putea avea un display FHD de 5 inch, un procesor Snapdragon 810, 3 GB memorie RAM și o cameră foto de 20 megapixeli.

Design-ul lui HTC One M9 este confirmat de o carcasă ajunsă pe web; forma camerei se confirmă

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×