Sony Xperia Z5 primeşte un concept cu panou solar în spate, ecran Quad HD şi scanner de amprente

2.034 ori
<b>Sony Xperia Z5 primeşte un concept cu panou solar în spate, ecran Quad HD şi scanner de amprente</b>Sony Xperia Z5 a avut parte de c&acirc;teva scăpări &icirc;n ultimele zile, care s-au axat mai degrabă pe scannerul de amprente integrat &icirc;n butonul Power lateral. E drept totuşi că telefonul nu arată spectaculos, de aceea ne intrigă mai...

Sony Xperia Z5 a avut parte de câteva scăpări în ultimele zile, care s-au axat mai degrabă pe scannerul de amprente integrat în butonul Power lateral. E drept totuşi că telefonul nu arată spectaculos, de aceea ne intrigă mai degrabă randarea lui Z5 de mai jos.

Acest telefon concept a fost realizat de către designerul Victor Cao, care a inclus aici un ecran Quad HD de 5.5 inch, un OLED Triluminous. Şi asta în vreme ce se zvoneşte că Z5 cel real va avea doar un display Full HD. Punctul forte al acestui handset este panoul solar din spate, care are rolul de a încărca terminalul şi în lipsa unei prize sau sistem de alimentare wireless.

Acest Xperia Z5 vine cu o carcasă metalică unibody şi are scannerul de amprente integrat lateral, ca şi în scăpările recente. Totuşi găsim la bord şi un port USB Type C, care până la urmă nu se va regăsi pe telefonul real, se pare. Acest model rulează Android M, are 4 GB RAM, e rezistent la apă şi vine cu 32 GB stocare şi o baterie de 3500 mAh.

În spate găsim o cameră cu senzor IMX230, stabilizare optică şi zoom 5x fără pierdere a detaliilor. Ce nu îmi place aici e difuzorul pentru convorbiri, care arata precum cel de pe LG AKA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×