Sony Xperia Z6 ar putea fi primul device din portofoliul japonezilor cu tehnologia Force Touch la pachet

954 ori
<b>Sony Xperia Z6 ar putea fi primul device din portofoliul japonezilor cu tehnologia Force Touch la pachet</b>Deși smartphone-ul Sony Xperia Z5 nu este de prea mult timp pe piață, zvonurile despre succesorul său au apărut deja &icirc;n presă. Cea mai recentă informație de acest tip, ajunge din partea publicației MobiPicker, ce susține faptul că Sony va...

Deși smartphone-ul Sony Xperia Z5 nu este de prea mult timp pe piață, zvonurile despre succesorul său au apărut deja în presă. Cea mai recentă informație de acest tip, ajunge din partea publicației MobiPicker, ce susține faptul că Sony va introduce un display Force Touch pe viitorul model numit Xperia Z6.

Aparent, Sony va opta pentru o versiune proprie a tehnologiei prin care display-ul poate face diferența între nivelurile de presiune exercitate de către utilizator. După cum știți deja, această tehnologie ne permite ca la apăsarea mai tare pe display, să accesăm spre exemplu un meniu de setări rapide pentru unele aplicații.

La ora actuală, avem pe piață câteva terminale mobile ce aduc un astfel de ecran la pachet, cum este și cazul lui Huawei Mate S, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, dar și a lui ZTE Axon Mini. De asemenea, ni se pregătesc și alte modele similare ca Vivo X6, phablet de 6 inch ce ar putea fi lansat până la sfârșitul acestui an.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×