Un misterios telefon Huawei are șasiul fotografiat şi specificaţiile dezvăluite; Pare a fi un succesor pentru Huawei G8

893 ori
<b>Un misterios telefon Huawei are șasiul fotografiat şi specificaţiile dezvăluite; Pare a fi un succesor pentru Huawei G8</b>Un misterios telefon Huawei şi-a făcut azi apariţia pe web &icirc;n fotografiile de mai jos şi deşi el nu are un nume oficial &icirc;ncă, avem indicii că ar urma să fie un succesor pentru Huawei G8. Şi specificaţiile par să indice acelaşi...

Un misterios telefon Huawei şi-a făcut azi apariţia pe web în fotografiile de mai jos şi deşi el nu are un nume oficial încă, avem indicii că ar urma să fie un succesor pentru Huawei G8. Şi specificaţiile par să indice acelaşi lucru.

Terminalul are un sasiu metalic, cu un decupaj special pentru scanner de amprente sub camera principală. Noul venit e înfăţişat cu o ramă de culoare aurie sau rose gold şi ar putea debuta la MWC 2016, cu puţin noroc, adică luna viitoare. Designul nu e foarte diferit de ce oferă Huawei G8 sau modelele cele mai noi din seria Mate.

 Huawei G9

Nici specificaţiile nu se schimbă prea mult, fiind păstrată bateria de 3000 mAh a lui G8, camera de 13 MP, ecranul Full HD de 5.5 inch şi cei 3 GB RAM. Există şi o variantă cu 2 GB RAM şi 16 GB stocare, în vreme ce varianta cu mai mult RAM are şi 32 GB stocare. Singurul upgrade clar e cel de procesor, de la Snapdragon 615 la Snapdragon 616.

Un misterios telefon Huawei are șasiul fotografiat şi specificaţiile dezvăluite; Pare a fi un succesor pentru Huawei G8

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×