Specificatiile lui BenQ E55 acum disponibile

1.356 ori
<b>Specificatiile lui BenQ E55 acum disponibile</b>Telefonul BenQ E55 a trecut oficial testul de certificare a organizatiei Bluetooth Special Interest si odata cu aceasta aprobare soseste si o lista de specificatii si o imagine, "scapate" pe Internet. Handsetul din imaginea de mai sus va opera in retele...

Telefonul BenQ E55 a trecut oficial testul de certificare a organizatiei Bluetooth Special Interest si odata cu aceasta aprobare soseste si o lista de specificatii si o imagine, "scapate" pe Internet.

Handsetul din imaginea de mai sus va opera in retele GSM (900/1800/1900 MHz), dar si WCDMA 2100. Avem de-a face cu un telefon cu clapeta cu suport pentru conectivitate GPRS si EDGE, dar si Bluetooth (headset, hands-free 1.5, FTP, AVCTP, AVRCP, Dial-up, Object Push, GAVDP, AVDTP, A2DP). Avand in vedere ca lista de feature-uri a acestui terminal este atat de sumara, este clar ca E55 se afla inca la nivelul de zvon si doar o confirmare oficiala de la BenQ il va trece in randul telefoanelor reale.

Putem spune ca am vazut mai multe concepte BenQ in ultima vreme decat lansari, lucru nu neaparat rau, de vreme ce echipa de design a avut tot timpul sa se inspire din acestea. Specificatiile de mai sus nu ne anunta foarte clar daca vom vedea un low-end pe piata sau un terminal cu super functii, desi prima varianta este mai probabila, pentru un astfel de brand.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×