Specificațiile lui Microsoft Lumia 940 XL (Cityman) sunt confirmate de către WindowsCentral

1.191 ori
<b>Specificațiile lui Microsoft Lumia 940 XL (Cityman) sunt confirmate de către WindowsCentral</b>Cu doar c&acirc;teva ore &icirc;n urmă vă informam despre faptul că Lumia 940 XL tocmai a fost remarcat &icirc;n baza de date a agenției AdDuplex, device de tip phablet ce va oferi la pachet un display cu rezoluție Quad HD. &Icirc;n continuarea...

Cu doar câteva ore în urmă vă informam despre faptul că Lumia 940 XL tocmai a fost remarcat în baza de date a agenției AdDuplex, device de tip phablet ce va oferi la pachet un display cu rezoluție Quad HD. În continuarea acestui articol, vine o veste din partea celor de la WindowsCentral.

Aceștia din urmă pot confirma astăzi specificațiile noului model pregătit de Microsoft, detalii ce au fost adunate din mai multe surse și ulterior comparate. Așadar, odată lansat, Lumia 940 XL (Cityman), ne va oferi un display QHD de 5.7 inch, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare.

Vom mai avea la dispoziție un slot pentru carduri microSD, o cameră foto principală de 20 megapixeli cu bliț triplu, un senzor frontal de 5 megapixeli, cât și o baterie de 3.300 mAh. Poate cea mai interesantă dotare la acest smartphone, este prezența unui port USB Type-C, standard care va sosi pe din ce în ce mai multe terminale spre sfârșitul acestui an.

WindowsCentral se așteaptă ca acest nou terminal să fie lansat oficial în perioada octombrie-noiembrie, timp în care va sosi și varianta finală Windows 10 Mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×