Specificațiile lui Samsung Galaxy S4 Zoom și S4 Active ajung pe web, provenite din Rusia

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.116 ori
<b>Specificațiile lui Samsung Galaxy S4 Zoom și S4 Active ajung pe web, provenite din Rusia</b>Dacă @evleaks e acum pe val ca zvonac, la un moment dar bloggerul rus Eldar Murtazin era cea mai bună sursă de informații de acest gen. Ei bine iată că ne întoarcem în Rusia câteva informații legate de viitoarele versiuni de Galaxy S4: cea...

Dacă @evleaks e acum pe val ca zvonac, la un moment dar bloggerul rus Eldar Murtazin era cea mai bună sursă de informații de acest gen. Ei bine iată că ne întoarcem în Rusiacâteva informațiilegate de viitoarele versiuni deGalaxy S4: cea cameraphone și cea ultrarezistentă.

Cunoscute drept Galaxy S4 Zoom și S4 Active, terminalele au mai ajus pe web într-o formă sau alta, de obicei sub nume de cod și cu foarte puține specificații. Aflăm despre S4 Zoom că este dotat cu un display Super AMOLED de 4.3 inch, cu rezoluție de 540 x 960 pixeli, procesor dual core de 1.6 GHz și că îi va lipsi suportul LTE.

Terminalul rulează Android Jelly Bean și dispune de 8 GB memorie internă, slot microSD, camera frontală de 1.9 MP și camera de 16 MP în spate, cu zoom optic de 10x. Alte dotări includ o baterie de 1900 mAh, Bluetooth 4.0 și WiFi. Nimic neobișnuit până aici, iar Galaxy S4 Active va veni cu un display Super AMOLED Full HD de 5 inch, procesor quad core Snapdragon 600, 2 GB RAM, Android 4.2, LTE și 16 GB memorie internă. Terminalul va avea și o baterie de 2600 mAh.

Ne așteptam la aceste dotări și acum așteptăm să vedem și fotografii ale noilor sosiți.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×