Noul Nexus 7 prezentat din greșeală Într-un clip despre Street View? (Video)

1.432 ori
<b>Noul Nexus 7 prezentat din greșeală Într-un clip despre Street View? (Video)</b>După ce văzusem un terminal ce părea a fi un nou Nexus 7 într-un clip de prezentare Google din urmă cu câteva săptămâni, iată că gigantul motoarelor de căutare are încă o scăpare de acest gen, oferindu-ne o privire asupra noii tablete...

După ce văzusem un terminal ce părea a fi un nou Nexus 7 într-un clip de prezentare Google din urmă cu câteva săptămâni, iată că gigantul motoarelor de căutare are încă o scăpare de acest gen, oferindu-ne o privire asupra noii tablete într-un alt clip oficial.

Ceea ce vedeți mai jos este un clip despre noile funcții din Street View și despre noile modalități de vizualizare a mediului din jur folosind acest serviciu. Totuși, pe la secunda 53 observăm un terminal interesant și misterios, care ar putea fi noua tableta Nexus. E drept că acest device aduce totuși cu un Nexus 7 într-o husă protectoare, dar nu putem știi cu siguranță despre ce e vorba.

Ultimele zvonuri afirmau că tableta cu rezoluție de 1920 x 1200 și procesor quad core Snapdragon ar sosi în iulie cu Android 4.3 la pachet. Ar fi bizar ca Google să facă două greșeli, publicând două clipuri cu produse nelansate încă, deși compania nu e chiar atât de secretoasă că Apple. Credeți că Nexus 7 2 va arăta astfel?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×