Specificațiile lui Sony Xperia Z3 Compact ajung pe web cu doar o zi Înainte de lansarea oficială

1.934 ori
<b>Specificațiile lui Sony Xperia Z3 Compact ajung pe web cu doar o zi Înainte de lansarea oficială</b>Cu doar o zi înainte de startul show-ului IFA 2014, iată că specificațiile unuia dintre cele mai populare terminale mini ajung astăzi pe web, mai precis ale lui Sony Xperia Z3 Compact, device așteptat să debuteze odată cu flagship-ul Xperia Z3,...

Cu doar o zi înainte de startul show-ului IFA 2014, iată că specificațiile unuia dintre cele mai populare terminale mini ajung astăzi pe web, mai precis ale lui Sony Xperia Z3 Compact, device așteptat să debuteze odată cu flagship-ul Xperia Z3, cât și cu alte produse Sony printre care se numără televizoare și accesorii de tip cameră foto detașabilă pentru smartphone-uri.

Aflăm că Sony Xperia Z3 Compact va aduce la pachet un display HD de 4.6 inch cu o densitate de 319ppi, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD, certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, și difuzoare stereo.

Sony Xperia Z3 Compact

Lista de specificații mai cuprinde o cameră foto principală de 20.7 megapixeli cu senzor Sony Exmor RS ce poate realiza captură video la rezoluție 4K, o cameră secundară de 2.2 megapixeli și o baterie de 2.600 mAh. Din punct de vedere al dimensiunlor, Xperia Z3 Compact va cântări 129 grame și va măsora 128 mm în lungime, 64.9 mm în lățime și 8.6 mm în grosime.

Specificațiile lui Sony Xperia Z3 Compact ajung pe web cu doar o zi Înainte de lansarea oficială

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×