Speedy, Blitz, Mecha, Spade; toate au un numitor comun.. sunt HTC-uri!

1.535 ori
<b>Speedy, Blitz, Mecha, Spade; toate au un numitor comun.. sunt HTC-uri!</b>Cei de la AndroidGuys au descoperit o serie de nume de cod noi pentru viitoare terminale HTC, publicandu-le recent pe site-ul lor. Lista include modelele HTC Speedy, HTC Blitz, HTC Mecha si HTC Spade. Nu avem informatii despre datele de lansare ale...

Cei de la AndroidGuys au descoperit o serie de nume de cod noi pentru viitoare terminale HTC, publicandu-le recent pe site-ul lor. Lista include modelele HTC Speedy, HTC Blitz, HTC Mecha si HTC Spade.

Nu avem informatii despre datele de lansare ale acestor handseturi, preturi sau specificatii, dar trebuie mentionat ca unul dintre comentatorii de pe AndroidGuys parea familiarizat cu modelul Spade. Aparent, el va sosi cu o camera de 10 megapixeli si un procesor cu frecventa de peste 1 GHz. Acest telefon aminteste de HTC Merge, descoperit recent in lista de terminale care vor sosi in oferta operatorului american Verizon in aceasta toamna.

Specificatiile lui Merge si Spade sunt identice, dar asta nu garanteaza ca handseturile sunt unul si acelasi. Pe cand si modele Windows Phone 7 scapate, eventual cu mai multe detalii?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×