Un telefon superb cu ecran fără margini apare În 2 fotografii noi; Ar putea fi un ZTE Nubia Z9

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.195 ori
<b>Un telefon superb cu ecran fără margini apare În 2 fotografii noi; Ar putea fi un ZTE Nubia Z9</b>De la Sharp Aquos Crystal încoace nu prea am mai văzut telefoane cu ecran fără margini, cel puțin până azi. Terminalul din cele două imagini de mai jos este unul misterios, care ar putea fi produs de către ZTE. &nbsp; &nbsp; Imaginile au apărut...

De la Sharp Aquos Crystal încoace nu prea am mai văzut telefoane cu ecran fără margini, cel puțin până azi. Terminalul din cele două imagini de mai jos este unul misterios, care ar putea fi produs de către ZTE.

 
Imaginile au apărut în social media din China, iar sursele afirmă că ar putea fi vorba despre ZTE Nubia Z9. Ca dovadă e faptul că butonul Home aduce cu cel de pe alte modele Nubia. Există totuși și o teorie că acest handset ar putea aparține retailerului online din China JingDong. Aflăm că acest device va avea un display de 5.2 inch, până la 5.3 inch.

ZTE Nubia Z9

 
Ecranul nu pare a avea margini clar scoase în evidența, în schimb compensează cu o margine inferioară lată. Dacă acesta e cu adevărat un ZTE Nubia, el ar veni cu un procesor Snapdragon 805, 3 GB RAM, display Full HD și o cameră principală cu stabilizare optică a imaginii, devenind astfel un flagship. Cum vi se pare designul?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×