Spice Mobile lanseaza telefonul Spice X-1, destinat gamerilor

1.910 ori
<b>Spice Mobile lanseaza telefonul Spice X-1, destinat gamerilor</b>Spice Mobiles Limited a prezentat oficial cel mai nou terminal al sau pentru piata indiana, Spice X-1, un telefon mobil care este in acelasi timp si o consola portabila de jocuri. Telefonul Spice X-1 soseste cu un display de mari dimensiuni, cu diagonala...

Spice Mobiles Limited a prezentat oficial cel mai nou terminal al sau pentru piata indiana, Spice X-1, un telefon mobil care este in acelasi timp si o consola portabila de jocuri.

Telefonul Spice X-1 soseste cu un display de mari dimensiuni, cu diagonala de 2.4 inchi, slot pentru carduri de memorie de 2 GB si jocuri instalate in memoria sa. Tastele cu functii de gaming sunt de asemenea prezente pe acest handset, permitandu-le utilizatorilor sa joace titluri si fara consola. Pe lista de specificatii a lui X-1 se afla si o camera de 2 megapixeli, sunet cu surround 3D si amplificare Yamaha, radio FM cu functie de inregistrare si playback si Bluetooth.

Spice X-1 costa 210 dolari si soseste cu Opera Mini instalat. Ramane de vazut daca telefonul va ajunge si in tara noastra, dar deocamdata suntem siguri ca el va cunoaste succesul in India. Am fi vazut mai degraba un handset Sony Ericsson cu toate aceste functii, decat unul Spice, dar ne vom pastra laudele pana ce PSP Phone soseste pe piata.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×