Următorul iPhone va fi mai subțire și datorită tehnologiei touch in-cell

1.142 ori
<b>Următorul iPhone va fi mai subțire și datorită tehnologiei touch in-cell</b>în ultimul an au circulat zvonuri despre noile tehnologii pe care iPhone 5 le-ar putea include, fie că e vorba de inovații interesante precum tehnologia nano SIM sau o parte din spate transparenta. în ce privește zona de tehnologii mai realiste avem...

în ultimul an au circulat zvonuri despre noile tehnologii pe care iPhone 5 le-ar putea include, fie că e vorba de inovații interesante precum tehnologia nano SIM sau o parte din spate transparenta. în ce privește zona de tehnologii mai realiste avem conceptul de "in cell touch", pe care Wall Street Journal îl confirmă pentru noul iPhone.

Tehnologia touch in cell implica o subțiere a profilului telefonului și asta prin integrarea stratului touch direct în panoul ecranului și nu peste acesta. Informații despre ecranele folosite de gigantul din Cupertino ajunseseră deja pe web prin intermediul partenerilor Apple Wintek și TPK Holding, ambii furnizori de panouri pentru ecrane. Ei bine, se pare că Apple nu va apela la aceste două companii, deoarece nu dispun de tehnologia necesară, cea care integrează panoul touchscreen direct în ecran.

Furnizorii pentru display-urile lui iPhone 5 vor fi LG, Sharp și Japan Display Co, un conglomerat sponsorizat de Guvernul japonez, care include Sony, Toshiba și Hitachi. Cu ajutoul conceptului în cell touch noul telefon de la Apple va fi mai subțire cu jumătate de milimetru, iar imaginea va fi îmbunătățită, conform specialiștilor. Samsung aplica deja această tehnologie încă de la Galaxy S, permițându-i să fabrice terminale subțiri cu dotări de ultimă oră.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×