Spray-ul cu vodka folosit pentru a trimite SMS-uri; Iată cum! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 949 ori
<b>Spray-ul cu vodka folosit pentru a trimite SMS-uri; Iată cum! (Video)</b>Cine ar fi crezut că poți folosi vodka pentru a trimite mesaje text? E drept că poți trimite câteva mesaje text tare interesante după ce guști lichidul rusesc, dar hai să vedem cum e el folosit drept unealta de comunicare. &nbsp; Cercetătorii de...

Cine ar fi crezut că poți folosi vodka pentru a trimite mesaje text? E drept că poți trimite câteva mesaje text tare interesante după ce guști lichidul rusesc, dar hai să vedem cum e el folosit drept unealta de comunicare.

Cercetătorii de la Universitatea York din Toronto au realizat un spray cu vodka, care în tandem cu o serie de componente electronice poate trimite mesaje text. La fiecare spray emis de respectivul mecanism se transmite un SMS, iar cercetătorii au folosit aici o placă Arduino Uno și un LCD Adaffruit, plus un ventilator și un spray.

Ventilatorul împinge lichidul vaporizat peste o masă, iar acolo senzorul măsoară conținutul de alcool din aer, iar vaporul este interpretat sub formă de caractere non binare. Mai multe detalii în clipul de mai jos! Aparent aceasta este o mostra de nanotehnologie, care intr-o buna zi ar putea avea un rol in tintirea celulelor cancerigene.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×