Top 10 tablete ale anului 2013 (Szilárd-Ervin Szőgyényi), anul acesta Apple

3.139 ori
<b>Top 10 tablete ale anului 2013 (Szilárd-Ervin Szőgyényi), anul acesta Apple</b>Cu o zi înainte de a anunța învingătorii oficiali ai Mobilissimo Awards 2013 în cazul telefoanelor și tabletelor, iată și ultimul top din seria celor publicate de redactorii Mobilissimo.ro. Acesta vă va prezenta în ordine crescătoare opțiunile...

Cu o zi înainte de a anunța învingătorii oficiali ai Mobilissimo Awards 2013 în cazul telefoanelor și tabletelor, iată și ultimul top din seria celor publicate de redactorii Mobilissimo.ro. Acesta vă va prezenta în ordine crescătoare opțiunile mele în ceea ce privește tabletele anului 2013. Vă reamintesc că avem un sondaj în desfășurare pentru public unde vă puteți exprima opțiunile, de asemenea puteți afla ce tablete sunt considerate cele mai bune în viziunea colegilor mei Alex, Radu, Emil și Claudiu.

10) ASUS Transformer Pad TF701T - [Review] [Forum] [Preț]

ASUS Transformer Pad TF701T

Poate vă surprinde (doar) locul zece acordat de mine tabletei ASUS Transformer Pad TF701T, însă mă justific prin a afirma că designul e vechi iar dimensiunile nu îmi sunt potrivite. Asus dacă dorește să rămână în top, trebuie să se reorienteze în ceea ce privește înfățișare viitoarelor tablete de 10 inch, deoarece e nevoie de aportul lor pe piață și în anii care urmează. Tableta este una care funcționează exact cum te-ai aștepta, iar autonomia e clar un avantaj aici.

9) Dell Venue 8 Pro - [Review] [Forum] [Preț]

Dell Venue 8 Pro

O tabletă de 8 inch cu Windows 8.1 și display HD ce încorporează un procesor Intel Atom la un preț ce dezarmează - 300$. Lansată acum două luni, văd această tabletă un hit pentru cei care vor dori să cumpere un slate cu sistem de operare Windows și nu doresc un display mai mare de 8 inch. Păcat de publicitatea slabă din România, Dell ar merita mai mult!

8) Sony Xperia Tablet Z - [Review] [Forum] [Preț]

Sony Xperia Tablet Z​

în primul rând trebuie să fiu critic cu această tabletă, întrucât imediat după lansarea din primăvara, au apărut probleme la câteva loturi în ceea ce privește caracteristica de rezistență la praf și apă, însă are avantajul de a fi foarte subțire și ușoară, iar designul acesteia o aduce clar în evidență în fața altor tablete titrate din 2013. Locul 8!

7) Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition - [Review] [Forum] [Preț]

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition

De curând a fost anunțat oficial și la noi în țară și am avut ocazia să ne jucăm cu ea la IFA 2013, unde Emil a realizat chiar și un clip hands-on cu aceasta. Din punct de vedere hardware această tabletă este la cele mai înalte valori. Dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 800, 3GB RAM, până la 64 GB memorie internă și un display cu o rezoluție de 2560x1600 pixeli, toate alimentate de o baterie de 8220 mAh. Urmează o recenzie detaliată în 2014, până atunci o anunț în preferințele mele pe locul 7.

6) ASUS MeMo Pad HD 7 - [Review] [Forum] [Preț]

ASUS MeMo Pad HD 7

MeMo Pad HD 7 a fost o surpriză foarte plăcută din partea Asus și voi recomanda cu plăcere această tabletă în special pentru prețul foarte bun, dar și pentru experiența de utilizare care este fără cusur (spre deosebire de prima versiune care a dezamăgit)! în sfârșit o tabletă cu NUME, care reușește să pună bețe în roțile integratorilor locali Allview, Evolio și E-Boda.

5) Allview Viva i8 - [Review] [Forum] [Preț]

Allview Viva i8

Se poate! Allview a reușit anul acesta întâi prin smartphone-ul X1 Soul și apoi prin această tabletă cu chipset de la Intel să dovedească că nu joacă doar la bani și poate aduce pe piață niște gadgeturi cu adevărat bune. Trecând cu vederea că designul tabletei este clar inspirat din cel a lui iPad Mini, Viva i8 este genul de tabletă care mi se potrivește cel mai bine. Prețul de sub 1000 de lei este unul excelent, iar după ce acesta va scădea, va fi un Best Buy pentru cine dorește o tabletă fără lag, care rulează toate aplicațiile și jocurile și care vine la dimensiuni și greutate mai mici chiar și decât iPad mini! Recomand!

4) Nexus 7 2013 - [Review] [Forum] [Preț]

Nexus 7 2013

Nexus 7 2013 este cea mai bună tableta de 7 inch de pe piață, chiar și cu micile defecte multi touch ale ecranului, care între timp se pare că au fost rezolvate de update-urile recente. Este o tabletă portabilă cu un super display și un preț ce curând va ajunge sub 1000 lei. Funcționează fără lag, rulează toate jocurile și aplicațiile din Play Store și cel puțin pentru 2 ani de acum încolo va beneficia în primul val de update-urile de OS Android. E clar că vorbim de prima opțiune de luat în seamă pentru cei care doresc să cumpere o tabletă cu display de 7 țoli.

3) LG G Pad 8.3 - [Review] [Forum] [Preț]

LG G Pad 8.3

Tocmai i-am publicat recenzia pe YouTube și sunt încântat să văd că LG e din nou în cărți și în ceea ce privește tabletele. Au înțeles că nu trebuie să înghesuie toate noile tehnologii în device, astfel au putut veni cu o tabletă la un preț decent, cu caracteristici echilibrate, toate acestea sub un dispaly de 8 inch (dimensiunea mea preferată) și un design slim ce vine în tandem cu o greutate scăzută. Tableta este perfectă din punctul meu de vedere pentru absolut toate activitățile congruente unui astfel de device.

2) iPad Mini Retina - [Review] [Forum] [Preț]

iPad Mini Retina

știți că sunt departe de fi fanboy, dar în același timp sunt și echilibrat în ceea ce privește device-urile Apple. Poate fi surprinzătoare deci decizia mea de a pune pe primele două poziții cele două iPad-uri lansate în 2013! Poate și mai surprinzător poate părea faptul că deși m-am declarat de cel puțin două ori în acest top adeptul dimensiunii de 8 inch, voi plasa Mini retina doar pe poziția doi! Voi explica de ce în paragraful următor.  iPad Mini retina din punctul meu de vedre își merită cu prisosință acest loc, fiind cea mai frumoasă și practică tabletă din categoria sa, iar iOS-ul din spate îi conferă o funcționalitate ce îi aduce practic imensul suport al App Store. Practic nu există lipsă de aplicații și jocuri la care să te gândești și să nu fie deja disponibile pentru acest iPad. Prețul e singurul minus.

1) iPad Air - [Review] [Forum] [Preț]

iPad Air

E clar tableta anului și nu o spun doar eu! A câștigat în ochii mei duelul pentru poziția întâi în acest top, deoarece la 10 inch este cea mai portabilă tabletă dintre toate existente acum pe piață și e singura care la această dimensiune a putut ține piept navalei de slate-uri de 7 respectiv 8 inch. în opinia mea ar fi fost completă dacă ar fi integrat și Touch ID, dar acest feature va veni probabil anul viitor, când Apple va anunța noua sa versiune.

Dragii mei, acestea au fost telefoanele și tabletele anului în viziunea redactorilor Mobilissimo.ro, mâine vom publica învingătorii, deci fiți pregătiți pentru top trei telefoane și tablete oficial în a patra ediție de Mobilissimo Awards!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×