Sprint prezinta telefonul LG Lotus

2.866 ori
<b>Sprint prezinta telefonul LG Lotus</b>Sprint a anuntat recent un nou handset LG, sub numele de LX600 Lotus, telefonul sosind cu un design unic, dupa cum puteti vedea in imaginea urmatoare: Avem de-a face cu un telefon cu clapeta clasic, la prima vedere, dar Lotus include, in mod surprinzator...

Sprint a anuntat recent un nou handset LG, sub numele de LX600 Lotus, telefonul sosind cu un design unic, dupa cum puteti vedea in imaginea urmatoare:

Avem de-a face cu un telefon cu clapeta clasic, la prima vedere, dar Lotus include, in mod surprinzator o tastatura QWERTY. LX600 suporta Bluetooth 2.0 si include o camera de 2 megapixeli, acestea fiind singurele detalii pe care le cunoastem despre acest terminal deocamdata. Noul LG va sosi prin intermediul celor de la Sprint in octombrie la pretul de 149.99 dolari.

Motivul achizitionarii sale va fi evident tastatura QWERTY, ascunsa de clapeta handsetului, un feature care ar fi parut mai logic pe un BlackBerry Kickstart, decat pe un telefon LG. Iconurile de pe ecranul extern al lui LX600 Lotus indica faptul ca acest telefon este mai degraba axat pe functii multimedia, decat pe productivitate, dupa cum am fi banuit, orientandu-ne dupa tastatura sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×