Spyker pregateste 4 noi terminale pentru 2009

Autor:  | Publicat în:  Spyker 900 ori
<b>Spyker pregateste 4 noi terminale pentru 2009</b>Celebrul producator auto olandez Spyker a intrat pe piata telefoanelor mobile in 2007, lansand cateva modele interesante chiar, dar se pare ca va da lovitura in acest an, pregatind nu mai putin de 4 noi handseturi. Deja aveam informatii despre 2 dintre...

Celebrul producator auto olandez Spyker a intrat pe piata telefoanelor mobile in 2007, lansand cateva modele interesante chiar, dar se pare ca va da lovitura in acest an, pregatind nu mai putin de 4 noi handseturi.

Deja aveam informatii despre 2 dintre aceste 4 terminale, inclusiv modelul cu display touch din partea dreapta sus a imaginii de mai sus, dar fara a le cunoaste specificatiile exacte. In partea stanga sus a imaginii descoperim un terminal 3G cu camera normala si una frontala, suport pentru conectivitate quad band GSM, HSUPA, WiFi, Bluetooth si o tastatura familiara ca design.

In partea dreapta sus se afla handsetul cu touchscreen si touchpad anterior mentionat, suportand conectivitate tri band GPRS/EDGE, Bluetooth si incorporand o camera de 3 megapixeli, dar fara a suporta 3G. Celelalte 2 terminale sunt banale slidere, cel din stanga fiind un telefon dual SIM cu camera de 2 megapixeli, iar cel din dreapta fiind fabricat din aluminiu.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×