Spyker pregateste 4 noi terminale pentru 2009

916 ori
<b>Spyker pregateste 4 noi terminale pentru 2009</b>Celebrul producator auto olandez Spyker a intrat pe piata telefoanelor mobile in 2007, lansand cateva modele interesante chiar, dar se pare ca va da lovitura in acest an, pregatind nu mai putin de 4 noi handseturi. Deja aveam informatii despre 2 dintre...

Celebrul producator auto olandez Spyker a intrat pe piata telefoanelor mobile in 2007, lansand cateva modele interesante chiar, dar se pare ca va da lovitura in acest an, pregatind nu mai putin de 4 noi handseturi.

Deja aveam informatii despre 2 dintre aceste 4 terminale, inclusiv modelul cu display touch din partea dreapta sus a imaginii de mai sus, dar fara a le cunoaste specificatiile exacte. In partea stanga sus a imaginii descoperim un terminal 3G cu camera normala si una frontala, suport pentru conectivitate quad band GSM, HSUPA, WiFi, Bluetooth si o tastatura familiara ca design.

In partea dreapta sus se afla handsetul cu touchscreen si touchpad anterior mentionat, suportand conectivitate tri band GPRS/EDGE, Bluetooth si incorporand o camera de 3 megapixeli, dar fara a suporta 3G. Celelalte 2 terminale sunt banale slidere, cel din stanga fiind un telefon dual SIM cu camera de 2 megapixeli, iar cel din dreapta fiind fabricat din aluminiu.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×