Startul actualizării lui Moto Z3 Play la Android 9.0 Pie se dă în SUA; Curând și în alte regiuni

386 ori
<b>Startul actualizării lui Moto Z3 Play la Android 9.0 Pie se dă în SUA; Curând și în alte regiuni</b>Motorola a mers pe ideea unui smartphone modular și anul trecut, moment în care lansau pe piață modelul Moto Z3 Play - un handset cu dotări mid-range care în septembrie ajungea și pe masa noastră de teste. Astăzi descoperim că

Motorola a mers pe ideea unui smartphone modular și anul trecut, moment în care lansau pe piață modelul Moto Z3 Play - un handset cu dotări mid-range care în septembrie ajungea și pe masa noastră de teste. Astăzi descoperim că Motorola a dat startul actualizării la Android 9.0 Pie pentru acest device în SUA, urmând ca în perioada următoare să vedem pachetul de update livrat și în alte regiuni din jurul lumii. 

Pe lista de noutăți avem gesturile de navigare, funcția Adaptive Battery și Adaptive Brightness, îmbunătățiri la nivel de setări rapide, cât și noi modificări pentru UI și 157 emoji-uri proaspete. Există și funcția zoom-in text, îmbunătățiri pentru performanță și eficiență energetică, dar și schimbări pentru Bluetooth ce permite conectarea a maxim 5 device-uri audio Bluetooth.

Sunt și optimizări pentru Wi-Fi și desiguri cele mai recente patch-uri de securitate. Vă reamintim că Moto Z3 Play vine cu ecran Super AMOLED FHD+ de 6 inch, procesor Snapdragon 636, 4 sau 6 GB RAM, cameră duală de 12 + 5 mpx în spate, baterie de 3000 mAh și scanner de amprente plasat lateral.

Cel mai bun preț actual este de 1.499 lei la eMAG.ro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×