Statele membre UE dau unda verde reformei din domeniul telecomunicatiilor

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.866 ori
<b>Statele membre UE dau unda verde reformei din domeniul telecomunicatiilor</b>Statele din Uniunea Europeana au dat ieri una verde reformei din sectorul telecomunicatiilor, acceptand o intelegere de ultim moment, pentru a rezolva un conflict pe tema accesului la Internet, ne informeaza Reuters. Ambasadorii statelor membre UE s-au...

Statele din Uniunea Europeana au dat ieri una verde reformei din sectorul telecomunicatiilor, acceptand o intelegere de ultim moment, pentru a rezolva un conflict pe tema accesului la Internet, ne informeaza Reuters.

Ambasadorii statelor membre UE s-au intalnit ieri pentru a negocia un plan de reforma impreuna cu oficialii Parlamentului European. Presedintia ceha a Uniunii a adus toate aceste state la un punct comun al discutiilor si este acum momentul ca Parlamentul sa confirme intelegerea in plen, saptamana viitoare.

Succesul negocierilor capata o importanta deosebita, in aceasta perioada de criza economica, afirma presedintia UE. Un ultim punct de dezbatere al statelor membre a fost abuzul in privinta copyrightului, domeniu ce se doreste de asemenea reformat de Parlamentul European, urmand sa fie crescuta competitia in acest sector si scazute tarifele pentru clienti.

Compromisul a fost atins, iar ultimele decizii vor fi luat in cadrul unui vot plenar, din timpul sesiunii parlamentare din 4-7 mai.

[Via: Reuters.com]

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×