Statele membre UE dau unda verde reformei din domeniul telecomunicatiilor

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.859 ori
<b>Statele membre UE dau unda verde reformei din domeniul telecomunicatiilor</b>Statele din Uniunea Europeana au dat ieri una verde reformei din sectorul telecomunicatiilor, acceptand o intelegere de ultim moment, pentru a rezolva un conflict pe tema accesului la Internet, ne informeaza Reuters. Ambasadorii statelor membre UE s-au...

Statele din Uniunea Europeana au dat ieri una verde reformei din sectorul telecomunicatiilor, acceptand o intelegere de ultim moment, pentru a rezolva un conflict pe tema accesului la Internet, ne informeaza Reuters.

Ambasadorii statelor membre UE s-au intalnit ieri pentru a negocia un plan de reforma impreuna cu oficialii Parlamentului European. Presedintia ceha a Uniunii a adus toate aceste state la un punct comun al discutiilor si este acum momentul ca Parlamentul sa confirme intelegerea in plen, saptamana viitoare.

Succesul negocierilor capata o importanta deosebita, in aceasta perioada de criza economica, afirma presedintia UE. Un ultim punct de dezbatere al statelor membre a fost abuzul in privinta copyrightului, domeniu ce se doreste de asemenea reformat de Parlamentul European, urmand sa fie crescuta competitia in acest sector si scazute tarifele pentru clienti.

Compromisul a fost atins, iar ultimele decizii vor fi luat in cadrul unui vot plenar, din timpul sesiunii parlamentare din 4-7 mai.

[Via: Reuters.com]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×