Statele membre UE dau unda verde reformei din domeniul telecomunicatiilor

1.916 ori
<b>Statele membre UE dau unda verde reformei din domeniul telecomunicatiilor</b>Statele din Uniunea Europeana au dat ieri una verde reformei din sectorul telecomunicatiilor, acceptand o intelegere de ultim moment, pentru a rezolva un conflict pe tema accesului la Internet, ne informeaza Reuters. Ambasadorii statelor membre UE s-au...

Statele din Uniunea Europeana au dat ieri una verde reformei din sectorul telecomunicatiilor, acceptand o intelegere de ultim moment, pentru a rezolva un conflict pe tema accesului la Internet, ne informeaza Reuters.

Ambasadorii statelor membre UE s-au intalnit ieri pentru a negocia un plan de reforma impreuna cu oficialii Parlamentului European. Presedintia ceha a Uniunii a adus toate aceste state la un punct comun al discutiilor si este acum momentul ca Parlamentul sa confirme intelegerea in plen, saptamana viitoare.

Succesul negocierilor capata o importanta deosebita, in aceasta perioada de criza economica, afirma presedintia UE. Un ultim punct de dezbatere al statelor membre a fost abuzul in privinta copyrightului, domeniu ce se doreste de asemenea reformat de Parlamentul European, urmand sa fie crescuta competitia in acest sector si scazute tarifele pentru clienti.

Compromisul a fost atins, iar ultimele decizii vor fi luat in cadrul unui vot plenar, din timpul sesiunii parlamentare din 4-7 mai.

[Via: Reuters.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×