Motorola isi prezinta primele terminale Android, IRONMAN si Calgary

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.861 ori
<b>Motorola isi prezinta primele terminale Android, IRONMAN si Calgary</b>Dupa ce aruncam o privire asupra primului telefon Samsung ce ruleaza Android, I7500, iata ca aflam ca si Motorola pregateste 2 astfel de handseturi, unul cu nume de cod "IRONMAN" (fara legatura cu filmul) si unul pe nume Calgary. Moto IRONMAN va rula...

Dupa ce aruncam o privire asupra primului telefon Samsung ce ruleaza Android, I7500, iata ca aflam ca si Motorola pregateste 2 astfel de handseturi, unul cu nume de cod "IRONMAN" (fara legatura cu filmul) si unul pe nume Calgary.

Moto IRONMAN va rula Android si va sosi pe piata, cel mai probabil pana la finalul celui de-al treilea trimestru al acestui an. Specificatiile sale nu sunt cunoscute exact, dar stim ca telefonul va veni cu un procesor performant, plus WiFi, 3G, o camera de inalta rezolutie si altele. De vreme ce acest terminal va sosi catre finalul anului, Calgary poate fi considerat primul telefon Android al celor de la Motorola.

Motorola Calgary

Moto Calgary se va axa pe functii de social networking si ar putea constitui un succes, iar in ce priveste data de lansare, handsetul ar putea ajunge in magazine in cel de-al doilea trimestru al acestui an. Iata ca Motorola nu are numai vesti bune pentru noi, astfel ca aflam ca modelele Flash si Inferno au fost anulate, ultimul fiind oricum banal, in vreme ce Flash ne-ar fi incantat probabil cu designul sau.

Moto Inferno

In cele din urma, mai aflam ca Motorola mai pregateste un terminal luxos, in stilul lui Aura, de aceasta data produsul purtand numele de Rolex. Acest telefon va fi fabricat aproape in totalitate din sticla ultra-rezistenta si va incorpora acelasi display ca si Aura.

Motorola Rolex

[Via: Boygeniusreport.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×