Stephen Elop: Nokia a ales Windows Phone din cauza că Samsung urmă sa monopolizeze Android

1.883 ori
<b>Stephen Elop: Nokia a ales Windows Phone din cauza că Samsung urmă sa monopolizeze Android</b>Deși declarația sa a fost ceva mai ambiguă, se pare că Stephen Elop, CEO Nokia pare convins că dominația Samsung asupra Android ar fi determinat compania pe care o conduce să se orienteze către altă platformă, în acest caz Windows Phone. &nbsp;...

Deși declarația sa a fost ceva mai ambiguă, se pare că Stephen Elop, CEO Nokia pare convins că dominația Samsung asupra Android ar fi determinat compania pe care o conduce să se orienteze către altă platformă, în acest caz Windows Phone.

E drept că Elop nu da nume, dar vorbește despre îngrijorarea pe care Nokia o avea cu câțiva ani în urmă cu privire la "un producător hardware care avea să domine Android". Dacă Nokia ar fi adoptat platformă Google, ar fi fost vioara a doua față de Samsung și locul 2 nu le convedea finlandezilor în acest ecosistem. în Windows Phone în schimb, Nokia are rol dominant și sprijin de la Microsoft și numeroși operatori.

CEO-ul Nokia a subliniat faptul că e mulțumit de alegerea făcută și că nu regretă alegerea lui Windows Phone. Văzând poziția celor de la Samsung acum, e greu de crezut că Nokia ar fi reușit să se impună în față uriașei serii Galaxy, deși sincer să fiu Nokia ar fi vândut mai multe unități cu Android decât modele Lumia, mai ales datorită faptului că ar fi dominat piața de cameraphone-uri. Mulți operatori, printre care și AT&T doreau acea a treia variantă la iOS și Android, acel produs "exotic", care s-a dovedit a fi chiar Windows Phone. O realizare s-a îndeplinit deja pentru Elop, acum că Windows Phone a preluat poziția a treia de la BlackBerry pe zona smartphone.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×