Cum să alternezi Între Android stock pe HTC One și HTC Sense 5.0 cu MoDaCo Switch (Video)

5.847 ori
<b>Cum să alternezi Între Android stock pe HTC One și HTC Sense 5.0 cu MoDaCo Switch (Video)</b>Vă prezentam în acest articol&nbsp;o posibilă soluție pentru cei care au un HTC One standard și visează la Google Edition. Paul O&#39;Brien, cel care a creat custom ROM-ul MoDaCo are acum un nou proiect numit MoDaCo Switch. &nbsp; Acest Switch...

Vă prezentam în acest articol o posibilă soluție pentru cei care au un HTC One standard și visează la Google Edition. Paul O'Brien, cel care a creat custom ROM-ul MoDaCo are acum un nou proiect numit MoDaCo Switch.

Acest Switch permite alternarea între stock Android și HTC Sense 5.0 pe HTC One și mai jos găsiți un demo video al acestui procedeu. Partea bună e că spre deosebire de HTC One Google Edition, acum veți avea la dispoziție și BlinkFeed și Zoe, dar și Android 4.2.2 stock cu toate acele aferente. Se pare că este în lucru și un switch pentru Samsung Galaxy S4.

Din câte văd acest proiect nu e încă gata 100%, deci mai e de lucru și mă aștept să îl văd inclus în următorul ROM MoDaCo. Ar fi interesant dacă O'Brien ar reuși să integreze și aplicații din Sense în experiența stock, sau funcții ca BlinkFeed și Zoe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×