Steve Ballmer va tine un discurs la MWC 2010; Va prezenta Windows Mobile 7?

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 834 ori
<b>Steve Ballmer va tine un discurs la MWC 2010; Va prezenta Windows Mobile 7?</b>O serie de bannere de pe site-ul Microsoft anuntau ca Steve Ballmer, CEO al companiei din Redmond va tine un discurs in cadrul showului MWC 2010, care debuteaza luni, la Barcelona. Ei bine iata ca aceasta informatie a fost acum confirmata oficial si de...

O serie de bannere de pe site-ul Microsoft anuntau ca Steve Ballmer, CEO al companiei din Redmond va tine un discurs in cadrul showului MWC 2010, care debuteaza luni, la Barcelona. Ei bine iata ca aceasta informatie a fost acum confirmata oficial si de catre Microsoft, semn ca ni se pregateste ceva important.

Toate speculatiile indica prezentarea unui nou sistem de operare, cel mai probabil Windows Mobile 7, fie el in editia Media sau Business. Din fericire, evenimentul va fi transmis prin live streaming pe Internet, astfel ca veti putea vedea giumbuslucurile lui Ballmer pe scena din Spania. Daca ratati transmisiunea, puteti sa revedeti clipul in regim de video on demand.

E foarte posibil ca Microsoft sa nu prezinte un OS nou, ci un telefon nou, poate chiar Zune Phone, eventual acel tablet Microsoft Courier, pe care il asteptam de atat timp. Raspunsul il vom afla cel mai probabil intre 15 si 18 februarie, datele intre care are loc MWC 2010.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×