Steve Ballmer: Windows Phone 7.5 va aduce peste 500 de caracterisitici noi În sistemul de operare mobil

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.240 ori
<b>Steve Ballmer: Windows Phone 7.5 va aduce peste 500 de caracterisitici noi În sistemul de operare mobil</b>Microsoft a adus Windows Phone 7 la sfârșitul lui 2010. La lansarea oficială au fost prezentate și o duzină de terminale de la HTC, Samsung sau LG. Vânzările nu au fost cele scontate și asta mai ales că nu erau aplicații care să însoțească...

Microsoft a adus Windows Phone 7 la sfârșitul lui 2010. La lansarea oficială au fost prezentate și o duzină de terminale de la HTC, Samsung sau LG. Vânzările nu au fost cele scontate și asta mai ales că nu erau aplicații care să însoțească WP7. între timp au răsărit peste 17.000 de aplicații în Marketplace și ecartul față de iOS - peste 300.000 și Android - peste 200.000 este uriaș.

Acordul cu Nokia din februarie 2011 desemnează un parteneriat strategic între două companii - gigant. Expertiza Nokia în domeniul telefoanelor mobile și miliardele de dolari de la Microsoft ar trebui să determine aparția unui handset revoluționar care să fie achiziționat în milioane de unități și astfel Nokia să prindă o bulă de aer, iar Microsoft să pășească alături de Google și Apple în domeniul sistemelor de operare mobile.

Până va sosi terminalul Nokia cu WP7 mai sunt luni bune și Microsoft dorește să aducă un update al WP7 și se pare că vor sosi și o suită nouă de telefoane. Windows Mango cum a fost cunoscut la început s-a transformat în Windows Phone 7.5 arătând importanța acestui update așteptat de luni bune.

Așa că mâine în New York se va ține o conferință în care vom vedea planurile Microsoft vizavi de WP7 și mai ales materializarea acestora în lucruri noi implementate. Urmăriți-ne pe contul de twitter pentru a afla mai multe detalii în timp real. Ora de începere a conferinței este 10.00 AM și se transformă în 5.00 PM pentru țara noastră. Veți găsi prezentate pe site cele mai noi știri cu privire la Windows Phone 7.

Zvonurile referitoare și la o gamă de telefoane noi vin și după ce Ballmer a spus că va fi un mega eveniment și peste 500 de caracteristici noi vor sosi pe sistemul lor mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×