Steve Jobs confirma functia de stergere a aplicatiilor de pe iPhone

1.035 ori
<b>Steve Jobs confirma functia de stergere a aplicatiilor de pe iPhone</b>Yahoo ne informeaza ca Steve Jobs, CEO al Apple a confirmat faptul ca iPhone 3G dispune de o functie care permite dezinstalarea softurilor de pe terminal de la distanta. Jobs afirma, intr-un interviu cu Wall Street Journal ca Apple are nevoie de o astfel...

Yahoo ne informeaza ca Steve Jobs, CEO al Apple a confirmat faptul ca iPhone 3G dispune de o functie care permite dezinstalarea softurilor de pe terminal de la distanta.

Jobs afirma, intr-un interviu cu Wall Street Journal ca Apple are nevoie de o astfel de functie, in cazul in care un soft periculos fura datele personale ale utilizatorului. Totusi, CEO-ul a tinut sa precizeze ca solutia "extrema" nu a fost folosita inca, dar si ca firma a sters o aplicatie din App Store in urma cu o saptamana.

Apple a scos de pe lista aplicatia "I Am Rich" de 999 de dolari, care avea un singur scop: sa arate lumii ca utilizatorul este bogat. Programul crea un icon rosu, care era prezent pe ecranul iPhone-ului impreuna cu mentiunea "Sunt bogat" plasata dedesubt. Dupa activarea acestei functii, iconul stralucea pe ecran ca un rubin. Controversa in legatura cu aplicatiile care pot fi dezactivate oricand si-a facut aparitia atunci cand Jonathan Zdziarski, autor al cartilor iPhone Open Application Development si iPhone Forensics Manual a descoperit un URL ascuns in firmware-ul Apple.

Acesta facea o trimitere catre un fisier numit "aplicatii neautorizate", unde ar fi fost directionate softurile cu probleme, odata ce dispareau din App Store. Conform lui Zdziarski, pana acum au disparut, in afara de I am Rich si BoxOffice (redenumit Now Playing) si NetShare, al celor de la NullRiver. Problema cu aceasta functie nu este ea in sine, ci faptul ca Apple a ascuns-o de public, facand utilizatorii sa isi piarda increderea in compania lui Steve Jobs si in siguranta unui iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×