Steve Jobs, convins de succesul lui iPhone 4G; promite surprize placute la WWDC 2010

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.315 ori
<b>Steve Jobs, convins de succesul lui iPhone 4G; promite surprize placute la WWDC 2010</b>Dupa micul conflict al lui Steve Jobs cu bloggerul de la Gawker care acuza Apple ca priveaza utilizatorii iPhone de experienta Flash, iata ca un Jobs mai optimist promite ca "nu vom fi dezamagiti" de noul iPhone. &nbsp; &nbsp; Mailul lui Jobs catre un fan...

Dupa micul conflict al lui Steve Jobs cu bloggerul de la Gawker care acuza Apple ca priveaza utilizatorii iPhone de experienta Flash, iata ca un Jobs mai optimist promite ca "nu vom fi dezamagiti" de noul iPhone.

Mailul lui Jobs catre un fan iPhone a venit ca raspuns la intrebarea acestuia, Bryan Webster dorind sa stie daca Apple este gata sa depaseasca inovatiile anuntate de Google in cadrul I/O 2010. Ramane de vazut ce surprize ne va rezerva iPhone HD/ iPhone 4G, avand in vedere faptul ca deja terminalul a scapat pe web de atatea ori, incat el nu mai reperezinta un mister pentru nimeni.

Cu adevarat interesant va fi iPhone OS 4.0 si noutatile pe care le va aduce aceasta platforma pe iPhone. Steve Jobs e sigur ca Android nu reprezinta o concurenta serioasa. Sa fie asa?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×