Steve Jobs: motto-ul Google "don't be evil" egal "bullshit"; Adobe au fost facuti "lenesi"!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.308 ori
<b>Steve Jobs: motto-ul Google "don't be evil" egal "bullshit"; Adobe au fost facuti "lenesi"!</b>La doar cateva zile dupa evenimentul oficial de lansare a lui Apple iPad, din San Francisco, Steve Jobs a participat la un alt eveniment, in cadrul caruia gurul tech a raspuns intrebarilor angajatilor Apple. Printre temele abordate au fost lipsa...

La doar cateva zile dupa evenimentul oficial de lansare a lui Apple iPad, din San Francisco, Steve Jobs a participat la un alt eveniment, in cadrul caruia gurul tech a raspuns intrebarilor angajatilor Apple. Printre temele abordate au fost lipsa suportului Flash pe produsele companiei si rivalitatea cu Google.

Deja au trecut 3 ani de cand iPhone nu suporta Flash, iar aceasta lacuna continua si pe Apple iPad, spre disperarea celor care vor o experienta web full pe aceste terminale. Cat despre Google, cu o luna in urma gigantul motoarelor de cautare isi lansa primul telefon cu branding propriu, Nexus One, iar aceeasi companie a reusit recent sa lanseze si o versiune a aplicatiei pentru iPhone Google Voice care sa fie pe placul Apple.

Steve Jobs a fost destul de dur cand vine vorba de atitudinea sa fata de Google, afirmand ca aceasta companie doreste sa "ucida iPhone-ul", dar si ca Apple nu va permite acest lucru. In plus, motto-ul Google "don't be evil" a fost luat in deradere de bossul companiei din Cupertino, care a afirmat ca zicala este "bullshit".

Cei de la Adobe au fost facuti "lenesi", dar a fost amintit si potentialul enorm al companiei. Jobs a tinut totusi sa mentioneze ca tehnologia Flash este o pacoste, care blocheaza PC-uri si Mac-uri si ca HTML5 este viitorul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×