Steve Jobs: motto-ul Google "don't be evil" egal "bullshit"; Adobe au fost facuti "lenesi"!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.112 ori
<b>Steve Jobs: motto-ul Google "don't be evil" egal "bullshit"; Adobe au fost facuti "lenesi"!</b>La doar cateva zile dupa evenimentul oficial de lansare a lui Apple iPad, din San Francisco, Steve Jobs a participat la un alt eveniment, in cadrul caruia gurul tech a raspuns intrebarilor angajatilor Apple. Printre temele abordate au fost lipsa...

La doar cateva zile dupa evenimentul oficial de lansare a lui Apple iPad, din San Francisco, Steve Jobs a participat la un alt eveniment, in cadrul caruia gurul tech a raspuns intrebarilor angajatilor Apple. Printre temele abordate au fost lipsa suportului Flash pe produsele companiei si rivalitatea cu Google.

Deja au trecut 3 ani de cand iPhone nu suporta Flash, iar aceasta lacuna continua si pe Apple iPad, spre disperarea celor care vor o experienta web full pe aceste terminale. Cat despre Google, cu o luna in urma gigantul motoarelor de cautare isi lansa primul telefon cu branding propriu, Nexus One, iar aceeasi companie a reusit recent sa lanseze si o versiune a aplicatiei pentru iPhone Google Voice care sa fie pe placul Apple.

Steve Jobs a fost destul de dur cand vine vorba de atitudinea sa fata de Google, afirmand ca aceasta companie doreste sa "ucida iPhone-ul", dar si ca Apple nu va permite acest lucru. In plus, motto-ul Google "don't be evil" a fost luat in deradere de bossul companiei din Cupertino, care a afirmat ca zicala este "bullshit".

Cei de la Adobe au fost facuti "lenesi", dar a fost amintit si potentialul enorm al companiei. Jobs a tinut totusi sa mentioneze ca tehnologia Flash este o pacoste, care blocheaza PC-uri si Mac-uri si ca HTML5 este viitorul.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×