Motorola Devour incorporeaza procesorul lui Palm Pixi

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.247 ori
<b>Motorola Devour incorporeaza procesorul lui Palm Pixi</b>Motorola Droid Devour, cunoscut si drept Calgary sau A555 va fi lansat in curand de catre operatorul american Verizon Wireless si se pare ca acesta este primul telefon Android cu procesor MSM7627. Acest CPU se afla si pe smartphone-ul Palm Pixi si pe...

Motorola Droid Devour, cunoscut si drept Calgary sau A555 va fi lansat in curand de catre operatorul american Verizon Wireless si se pare ca acesta este primul telefon Android cu procesor MSM7627. Acest CPU se afla si pe smartphone-ul Palm Pixi si pe BlackBerry Curve 8530.

Procesorul este similar cu cel ARM 11, aflat pe numeroase terminale Android, dar vine in plus cu 2 core-uri ARM integrate intr-un singur chip (un core CPU dedicat si procesor modem dedicat). Primul are o frecventa de 600 MHz, iar al doilea opereaza la 400 MHz, in vreme ce terminalul vine cu suport pentru conectivitate CDMA2000 1xEV-DO Rev. A si UMTS HSDPA 7.2 Mbps/HSUPA 5.76Mbps si GSM.

Pe langa cele 2 core-uri ARM, procesorul vine cu o solutie grafica DSP de 320 MHz, suportand codare/decodare WVGA la 30 fps. In plus Motorola Devour si al sau procesor beneficiaza de accelerare grafica 3D via un core cu suport OPEN GL 2.0, ce permite integrarea unei camere de inalta rezolutie si a unui GPS. De parca toate aceste dotari ale CPU-ului nu erau de ajuns, el este si optimizat pentru un consum redus de energie.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×