Steve Jobs prezintă planurile sale de viitor pentru localitatea Cupertino - o clădire circulară fantastică (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.394 ori
<b>Steve Jobs prezintă planurile sale de viitor pentru localitatea Cupertino - o clădire circulară fantastică (Video)</b>Steve Jobs are planuri mari atât pentru viitorul companiei Apple, cât și pentru localitatea unde se află sediul producătorului lui iPhone și iPad. Ceea ce vedeți în clipul de mai jos este o întrunire a consiliului local din Cupertino, în care...

Steve Jobs are planuri mari atât pentru viitorul companiei Apple, cât și pentru localitatea unde se află sediul producătorului lui iPhone și iPad. Ceea ce vedeți în clipul de mai jos este o întrunire a consiliului local din Cupertino, în care Jobs a luat cuvântul, prezentand planurile de viitor pentru această localitate.

Apple intenționează să construiască o structură circulară, care amintește de un OZN ca forma. în această clădire vor lucra 12.000 de persoane, iar gurul tech al companiei americane a promis că va susține și lucrările de împădurire a zonei și va avea o sursă alternativă de alimentare, în caz de probleme cu electricitatea.

Interesant e faptul că Jobs a menționat și un "auditorium", unde vor avea loc prezentări, astfel că nu va mai fi nevoie să se deplaseze la San Francisco pentru evenimente precum WWDC de exemplu. Parcul tehnologic al companiei va include și un centru de cercetare și dezvoltare și o sală de fitness. Bossul Apple a subliniat și utilizarea unor secțiuni curbate din sticlă pentru a realiza fațada clădirii principale, structura circulară din imaginea de mai sus.

Nu putem să spunem decât că Apple va revoluționa nu doar produsele electronice, ci și arhitectura prin evoluția sa.

Material Video Promovat

(Review Samsung Galaxy S10+ - camera, benchmarks, teste baterie și multe alte informații esențiale, aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×