Un nou iPhone care merge ceas: Gresso iPhone 4 Time Machine, un gadget de lux cu preț de 6000 de dolari

1.658 ori
<b>Un nou iPhone care merge ceas: Gresso iPhone 4 Time Machine, un gadget de lux cu preț de 6000 de dolari</b>Gresso este un producator cunoscut pentru telefoanele sale de lux și ceasurile sale prețioase, care acum a intrat și pe piața iPhone-urilor de lux. Dacă Apple nu a prezentat vreun iPhone nou la WWDC 2011, ei bine puteți considera modelul de iPhone 4...

Gresso este un producator cunoscut pentru telefoanele sale de lux și ceasurile sale prețioase, care acum a intrat și pe piața iPhone-urilor de lux. Dacă Apple nu a prezentat vreun iPhone nou la WWDC 2011, ei bine puteți considera modelul de iPhone 4 personalizat de Gresso un nou venit, dacă doriți.

Prezent în imaginea de mai sus, acest terminal de lux costă 6000 de dolari și este cunoscut drept iPhone 4 Time Machine. Handsetul încorporează 6 ceasuri elvețiene independente în partea sa din spate, fiind foarte discret și elegant integrate în panoul din spate al telefonului. A nu fi confundat numele acestei variante personalizate de iPhone cu celebrul serviciu de backup al datelor de la Apple!

Ceasurile încorporate în acest iPhone 4 sunt acoperite cu diamante și arată ora locală în 6 dintre cele mai importante orașe ale lumii: New York, Londra, Paris, Moscova, Hong Kong și Tokyo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×