Motorola și modul În care evoluează fuziunea cu Google

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.021 ori
<b>Motorola și modul În care evoluează fuziunea cu Google</b>A fost o adevărată surpriză în 2011 când Google a anunțat că se pregătește de achiziția Motorola pentru 12.5 miliarde dolari. Acționariatul Motorola a fost puțin reticent, dar în cele din urmă și-au dat acordul. &nbsp; Legislația antitrust...

A fost o adevărată surpriză în 2011 când Google a anunțat că se pregătește de achiziția Motorola pentru 12.5 miliarde dolari. Acționariatul Motorola a fost puțin reticent, dar în cele din urmă și-au dat acordul.

Legislația antitrust pune o piedică consorțiului Google - Motorola și nu a fost obținut un aviz pozitiv decât în Rusia și Turcia. Perioada de așteptare a expirat în SUA și Canada, dar s-a precizat că investigația este în derulare. în China, investigația antitrust a ajuns în etapa a doua.

în comunicatul de presă remis ieri cu privire la rezultatele Motorola în Q4 2011 cât și pe întreg anul anterior se precizeză că se așteaptă să treacă de acest prag, în prima parte a lui 2012. Cea mai mare problemă se ridică în Uniunea Europeană.

Un grup denumit Consumer Watchdog a trimis o scrisoare către Uniunea Europeană în care spune că această înțelegere ar permite Google să exercite un monopol în tehnologia mobilă - fabricant de telefoane, sistem de operare, motor de căutare, publicitate.

Consumer Watchdog a acuzat Google și de o colaborare strânsă cu guvernul american și au creat o serie de clipuri ca un atac direct la fostul CEO Google, Eric Schimdt.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×