Steve Kondik discuta despre CyanogenMod și multe altele (Video)

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 1.262 ori
<b>Steve Kondik discuta despre CyanogenMod și multe altele (Video)</b>Steve Kondik este un simbol în comunitatea dezvoltatorilor Android, a hackerilor și a celor care prefera ROM-urile în locul softurilor oficiale. El este persoana din spatele lui CyanogenMod și e cunoscut drept Cyanogen printre hacker și dezvoltatori....

Steve Kondik este un simbol în comunitatea dezvoltatorilor Android, a hackerilor și a celor care prefera ROM-urile în locul softurilor oficiale. El este persoana din spatele lui CyanogenMod și e cunoscut drept Cyanogen printre hacker și dezvoltatori. Aceia dintre voi care folosesc ROM-uri și s-au întrebat vreodată cui trebuie să îi mulțumească pentru ele, ei bine Steve Kondik ar fi o idée.

Kondik a ținut un discurs în cadrul San Francisco Android User Group, eveniment atașat la Google I/O 2012. Discursul a oferit detalii despre istoria lui CyanogenMod și pașii parcurși pentru a ajunge la faima de azi și la software-ul evoluat. Aveți în acest articol un clip de o oră în care îl cunoaștem pe Cyanogen și ideile pe care le are pentru ecosistemul Android. Evenimentul a fost organizat de către compania Marakana, care a postat și clipul de o oră pe web.

Steve a vorbit despre provocările echipei CyanogenMod și munca la noile versiuni Android, plus lucrul cu codul sursă oferit de producătorii de telefoane. Aflați că la finalul lunii iunie 2012 CyanogenMod avea peste 2.4 milioane de instalări active pe numeroase terminale mobile. De asemenea trebuie să știți că acum Kondik este angajat la Samsung în poziția de dezvoltator de software pentru mobile și sperăm că asta înseamnă că actualizările la Android vor sosi mai rapid pe viitor. Mai multe detalii despre proiectele Cyanogen aflați din clip!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×