Tabletele Samsung Galaxy Tab au Început să primească actualizarea la Android 4.0; Galaxy Tab 7.7 este prima!

2.021 ori
<b>Tabletele Samsung Galaxy Tab au Început să primească actualizarea la Android 4.0; Galaxy Tab 7.7 este prima!</b>știți părerea mea despre povestea cu actualizările Android 4.0 primite de la Samsung... Tabletele Galaxy Tab de anul trecut sunt cel puțin la fel de bine dotate ca și modelele din 2012, deci puteau primi Android 4.0 de mult. Procesul a fost...

știți părerea mea despre povestea cu actualizările Android 4.0 primite de la Samsung... Tabletele Galaxy Tab de anul trecut sunt cel puțin la fel de bine dotate ca și modelele din 2012, deci puteau primi Android 4.0 de mult. Procesul a fost întârziat, zic eu pentru a putea vinde mai multe unități Galaxy Tab 2, ce au ca selling point Android 4.0 și atât. în fine, să trecem peste aceste frustrări și hai să aflăm ce modele au primit actualizarea.

Samsung Galaxy Tab 7.7 este prima tabletă care a primit Ice Cream Sandwich, iar firmware-ul poate fi descărcat de aici. Puteți avea acces la actualizarea pentru Galaxy Tab 7.7 GT-P6800 și folosing Samsung Kies sau de pe SamFirmware.com. Luna trecută producătorul sud-coreean anunța că în iulie și august va începe să ofere actualizări la Android 4.0 pentru tabletele lansate anul trecut. Tab 7.7 a primit Android 4.0.4, cu data de de build 21 iunie, iar următoarele modele vizate sunt Galaxy Tab 7.0 Plus, în varianta WiFi și 3G, Galaxy Tab 8.9 WiFi și 3G și Galaxy Tab 10.1 WiFi și 3G.

Tabletele Samsung Galaxy Tab au Început să primească actualizarea la Android 4.0

Dacă sunteți fericiți posesori de tableta Samsung din 2011, vă invităm la comentarii pe Forum și în zona de discuții a acestui articol. în plus, am o întrebare pentru voi: credeți că întârzierea actualizărilor a fost cauzată de dorința de a vinde modele Galaxy Tab 2 sau pur și simplu de probleme în procesul de dezvoltare/probleme cu operatorii?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×