Steve Wozniak: Apple ar trebui să lanseze un telefon cu Android

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.003 ori
<b>Steve Wozniak: Apple ar trebui să lanseze un telefon cu Android</b>în cadrul conferinței Apps World North America, ce a avut loc în San Francisco, co-fondatorul Apple, Steve Wozniak a răspuns unor întrebări venite din partea reporterilor. întrebările au variat de la culoarea preferată de iPhone 5s, (deține...

în cadrul conferinței Apps World North America, ce a avut loc în San Francisco, co-fondatorul Apple, Steve Wozniak a răspuns unor întrebări venite din partea reporterilor. întrebările au variat de la culoarea preferată de iPhone 5s, (deține toate variantele), până la întrebări referitoare la compania Apple.

Steve Wozniak a afirmat faptul că din punctul lui de vedere, compania Apple ar trebui să lanseze un terminal cu sistemul de operare Android. “în acest moment nu există nimic care să îi rețină pe cei de la Apple pentru a intra pe piața de terminale Android. Am putea juca pe 2 fronturi în același timp: iOS și Android”.

Un asemenea produs iAndroid este un pic cam imposibil de realizat din punct de vedere al istoriei companiei Apple, dar tehnic el este posibil. De asemenea, Wozniak a mai spus că cei de la Apple vor introduce un smartwatch sau un Smart TV la momentul potrivit și nu în următoarea perioadă. V-ar surâde ideea unui iPhone cu Android?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×