LG G Pro 2 debutează pe 13 februarie În Coreea de Sud

978 ori
<b>LG G Pro 2 debutează pe 13 februarie În Coreea de Sud</b>Ca în fiecare an LG se grăbește și își lansează produsele înainte de MWC 2014, acolo unde le va expune doar și nu și lansa. în acest an LG G Pro 2 primește un eveniment special de lansare săptămâna viitoare, pe 13 februarie, cu mai bine de...

Ca în fiecare an LG se grăbește și își lansează produsele înainte de MWC 2014, acolo unde le va expune doar și nu și lansa. în acest an LG G Pro 2 primește un eveniment special de lansare săptămâna viitoare, pe 13 februarie, cu mai bine de 10 zile înainte de MWC.

LG a început să trimită invitații la evenimentul organizat în Seoul săptămâna viitoare. Pe invitație scrie "Knock-knock knockin' on", care face aluzie la funcția Knock On, ce permite utilizatorului să activeze handsetul apăsând pe ecran de 2 ori în succesiune rapidă. Funcția va fi prezentă pe LG G Pro 2, iar terminalul ar urma să aibă un display de 6 inch cu rezoluție Full HD, ecranul 2K fiind păstrat pentru LG G3.

G Pro 2 va mai include și un CPU quad core Snapdragon 800, 3 GB RAM, o cameră de 13 MP cu stabilizare optică și suport pentru playback video 4K. Android 4.4 va fi preinstalat și sunt tare curios dacă acest model va fi un phablet veritabil și dacă LG va avea curaj să includă și un stylus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×