Steve Wozniak, co-fondator Apple e ingrijorat că firma e pe cale să nu mai fie cool

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.251 ori
<b>Steve Wozniak, co-fondator Apple e ingrijorat că firma e pe cale să nu mai fie cool</b>Steve Wozniak este unul dintre cei mai simpatici oficiali sus-puși în cadrul companiilor tech, el fiind chiar și personaj de joc iOS. Steve abordează acum o temă mai serioasă, într-un interviu realizat recent de către Bloomberg. în cadru...

Steve Wozniak este unul dintre cei mai simpatici oficiali sus-puși în cadrul companiilor tech, el fiind chiar și personaj de joc iOS. Steve abordează acum o temă mai serioasă, într-un interviu realizat recent de către Bloomberg. în cadru interviului Woz afirma că Apple nu mai este percepută ca acea companie cool care lansa produse revoluționare.

Wozniak declară că a trecut ceva vreme de când Apple a lansat un produs nou care să se diferențieze de restul gadgeturilor standardizate din industrie. El avertizează și că firma din Cupertino risca să își piardă alura de companie cool dacă nu vine cu ceva nou. Același co-fondator Apple amintește și de vremurile când reclama "I'm a Mac and I'm a PC" reprezenta identitatea creatorului lui iMac, iPhone și iPad. Aparent s-a pierdut acea aură de "diferit, nou și mai bun", dacă ne luăm după interviu.

Woz crede că ieșirea din pana de inspirație va fi provocată de către iWatch. Steve crede cu toată tăria în ceasul căruia Apple i-ar fi dedicat nu mai puțin de 100 de ingineri, rezultatul fiind un smartwatch care se poate conecta la iPhone, iPad și computerele Apple. Dacă și Siri va fi pe iWatch, atunci produsul va fi un succes, crede Woz. Voi ce credeți? Mai este Apple cool sau și-a pierdut statutul?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×