Steven Sinofsky, șeful inițiativei Windows 8 pleacă de la Microsoft

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 904 ori
<b>Steven Sinofsky, șeful inițiativei Windows 8 pleacă de la Microsoft</b>Steven Sinofsky, oficialul Microsoft care s-a ocupat de lansarea lui Windows 8 și un om cheie în zona Windows 8 va părăsi Microsoft, se pare. Sinofsky este văzut drept o persoană controversată în cadrul companiei din Redmond, mai ales că surse...

Steven Sinofsky, oficialul Microsoft care s-a ocupat de lansarea lui Windows 8 și un om cheie în zona Windows 8 va părăsi Microsoft, se pare. Sinofsky este văzut drept o persoană controversată în cadrul companiei din Redmond, mai ales că surse din interiorul MS afirma că el se afla într-o bătălie constantă cu CEO-ul Steve Ballmer.

Compania afirma că decizia de a pleca e una de comun acord, deși ea vine cam brusc, sincer să fiu. în locul lui Sinofsky vor funcționa Julie Larson-Green, ocupându-se de zona de inginerie software și hardware Windows, în vreme ce Tami Reller, CFO și CMO pe zona de Windows se va ocupa de business. Analiștii îl vedeau pe Sinofsky ca un viitor posibil CEO al Microsoft, dar din păcate el avea o reputație de a nu se înțelege bine cu șefii altor divizii din faimoasă firma americană.

Se întâmplă uneori că astfel de talente pe domeniul lor de specializare să nu comunice bine și să nu colaboreze bine cu colegii și asta indiferent de cat de prietenos părea Sinofsky la prezentările oficiale. Steven Sinofsky este angajat Microsoft din iulie 1989, când intra în companie din postura de inginer de design software. Speculațiile afirmă că plecarea acestui oficial ar avea de-a face și cu vânzările scăzute ale lui Windows 8 și trebuie să aflați că Sinofsky era imaginea lui Windows 8 și Metro, deci și-a pus la bătaie cariera pentru acest OS.

Să fie acesta începutul sfârșitului pentru Windows?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×