Stick USB - varianta Lego, pentru copilul din tine

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.424 ori
<b>Stick USB - varianta Lego, pentru copilul din tine</b>Aceasta moda a device-urilor de stocare asortate cu piese de Lego a inceput in 2005, cand hardurile externe capatau aceasta inedita abordare la capitolul design. Iata ca, in 2007 moda Lego se intoarce si putem vedea noile stickuri USB de la compania...

Aceasta moda a device-urilor de stocare asortate cu piese de Lego a inceput in 2005, cand hardurile externe capatau aceasta inedita abordare la capitolul design.

Iata ca, in 2007 moda Lego se intoarce si putem vedea noile stickuri USB de la compania austrica Zip Zip in imaginea de mai sus. Acestea sunt de forma si marimea unei piese standard Lego, iar astfel de "deghizari" dovedesc ca gadgeturile se adreseaza si varstelor mai mici, sau  pasionatului de IT cu o personalitate copilareasca. Sub acest invelis jucaus se ascund stickuri USB de 1GB, destul de putin daca avem in vedere faptul exista si alte astfel de device-uri cu o capacitate de stocare mai mare.

Spre exemplu, Kingston ofera stickuri USB de 4GB, rezistente la apa, iar Verbatim ne prezinta noile stickuri de 12GB, ridicand stacheta limitei spatiului de stocare. Totusi acestea nu au un design in stil Lego, deci va trebui ca utilizatorul sa aleaga intre utilitate si ... mofturile modei. Disponible in nuante de negru, alb, rosu, galben, albastru sau verde stickurile USB Lego au un pret situat in jurul sumei de 25 de lire sterline.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×