Jucaushii au fost taiati de la macaroana Google News!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.389 ori
<b>Jucaushii au fost taiati de la macaroana Google News!</b>Am aflat de pe urma unui post pe blogul lui Octavian Costache (Vivi), ca Jucaushi.ro au fost taiati de la macaroana Google News! Si pe buna dreptate as putea spune! Avem cateva surse interne pe care nu le vom dezvalui, care afirmau cu tarie ca pe celebrul...

Am aflat de pe urma unei stiri postate de Octavian Costache (Vivi) pe blogul personal, ca Jucaushi.ro au fost taiati de la macaroana Google News!

Si pe buna dreptate am putea spune! Avem cateva surse chiar din "gradina" celor vizati, care afirma ca pe site-ul playfuls.com se practica intens copy-paste-ul si semnarea materialelor diversilor redactori cu numele "bossului".

Inainte ca cei de la Google sa ii scoata pe cei de la playfuls.com din Google News, acestia aveau in jur de 5-10 articole pe pagina principala, iar site-ul era catalogat drept a saisprezecea sursa de stiri in limba engleza. Pe 26 aprilie Google si-a schimbat algoritmii de cautare a stirilor, scotandu-i pe cei de la playfuls.com din top. Din acel moment traficul site-ului a scazut dramatic, avand in vedere ca la acel moment erau printre cele mai vizitate 5000 de site-uri, iar acum au cazut sub locul 40.000.

Google News joaca un rol crucial in asigurarea traficului pentru site-urile bazate pe stiri, acestea primind intre 1.18 si 1.2 % din trafic prin Google News. Inainte de a include un site in serviciul de cautare a stirilor pe care-l ofera Google, trebuie respectate o serie de norme, cum ar fi evitarea continuturilor care incurajeaza discriminarea rasiala sau sexuala, neincluderea site-urilor pornografice sau a celor ce promoveaza un discurs extremist.

Au fost si bloggeri care au afirmat ca initiativa celor de la Google nu se va opri aici, urmatorul site vizat fiind www.softpedia.com, cu toate ca acesta nu beneficiaza de listarea in rezultatele Google News, iar continutul sau principal nu pate fi comparat cu cel de pe playfuls.com.

Sursele acestui articol au fost specificate in continutul acestuia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×