Casio si Verizon prezinta G'zOne Type-S

2.481 ori
<b>Casio si Verizon prezinta G'zOne Type-S</b>Probabil acest terminal ar merita un premiu pentru "cel mai stupid nume" ales in cazul unui terminal creat de o companie destul de celebra: Casio si anume G'zOne Type-S. La urma urmei nu vorbim despre o masina, ci despre un telefon mobil, iar un astfel de...

Probabil acest terminal ar merita un premiu pentru "cel mai stupid nume" ales in cazul unui terminal creat de o companie destul de celebra: Casio si anume G'zOne Type-S.

La urma urmei nu vorbim despre o masina, ci despre un telefon mobil, iar un astfel de nume s-ar potrivi mai bine unui automobil. Cel de-a doilea terminal din seria G'zOne este noul Type-S, care include o antena interna, Bluetooth, o camera VGA si un navigator VZ. Din pacate acestui terminal ii lipseste capacitatea de a ii mari capacitatea de stocare cu ajutorul cardurilor de memorie.

G'zOne poate suporta un tratament destul de dur, fiind supus in cadrul testarilor la aruncari de la cativa metri inaltime, la scufundari in apa, si chiar testari ale rezistentei la praf. Noul model va va da si posibilitatea de a folosi servicii de instant messaging cum ar fi AOL Instant Messenger, Yahoo! Messenger sau MSN Messenger. Displayul principal al telefonul are 1.8 inch si este un TFT la o rezolutie de 176x220 pixeli, iar cel secundar este un STN alb-negru de 1.3 inch la o rezolutie de 96x96 pixeli. G'zOne Type-S rezista 203 minute in modul convorbire si 170 de ore in standby. Cu ajutorul terminalului veti putea trimite mesaje text, incluzand si fisiere audio, imagini sau clipuri.

Telefonul are un pret de 149 de dolari, dar doar cu abonamentul pe 2 ani, obtinut in urma incheierii unui contract cu Verizon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×